Adviseur Milieu (junior/medior)

Als Adviseur Milieu assisteer je de senior adviseur/projectleider binnen een project.

De werkzaamheden kunnen betrekking hebben op onder andere PFAS, Zeer Zorgwekkende Stoofen (ZZS), gebiedsontwikkeling, klimaatadaptie en energietransitie. Opdrachtgevers zijn overheden en projectontwikkelaars. Onze advisering strekt zich uit van de juiste vraag -en / of probleemstelling, beleidsadvisering tot robuuste, kosteneffectieve en maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Verbinden is daarin een voorwaarde: verbinden van onder- en bovengrond, verbinden van technische, beleidsmatige, organisatorische en juridische aspecten en verbinden van professionals.

Werkzaamheden

Samen met de senior adviseur / projectleider doorloop je alle fases van een project. Je inventariseert beschikbare informatie, verzorgt rapportages en analyses, draagt bij aan een efficiënt projectproces en overlegt met opdrachtgevers en partnerorganisaties. Zo kom je in aanraking met alle facetten binnen het project.

  • Onderzoek en analyse: uitvoeren van (literatuur) onderzoek, analyseren en interpreteren, samenvatten en rapporteren;
  • Voorbereiden van en deelnemen aan diverse overleggen en verzorgen van de verslaglegging;
  • Organiseren, plannen en afstemmen van project gerelateerde zaken.

Voor junior / medior adviseurs is TTE een heel aantrekkelijke werkgever. Door mee te draaien in een projectteam leer je snel veel van de, vaak complexe en innovatieve,  projecten welke wij bij TTE uitvoeren. Doordat je zo breed wordt ingezet bij verschillende projecten, ontstaat er ook een brede voedingsbodem voor je eigen ideeën en initiatieven waarvoor je vervolgens alle ruimte en ondersteuning krijgt om die te ontwikkelen.  En zo ontstaan, als vanzelf, ook jou projecten en netwerken waarin jij de hoofdrol speelt (en de senioren jou ondersteunen).  Eerdere junior adviseurs hebben deze weg al zeer succesvol bewandeld, tot grote tevredenheid van henzelf, opdrachtgevers en TTE.  Het spreekt dan ook voor zich dat we vooral medewerkers zoeken die zich voor langere tijd aan TTE willen binden

Profiel

Het motto van TTE “Verbinden van techniek en proces, verbinden van onder -en bovengrond”, vind je terug in elke functie binnen de organisatie.

Je werkt vanuit je specialisme (HBO, WO niveau) gerelateerd aan “ondergrond en leefomgeving” met een duidelijke affiniteit met organisatievraagstukken. De inhoudelijke kennis van de techniek weet je te gebruiken voor een effectief projectproces en te vertalen in leesbare en concrete rapportages.

En / of

Je werkt vanuit je specialisatie op het gebied van projectmanagement met een aantoonbare affiniteit met “ondergrond en leefomgeving”. Je bent in staat om een project goed in te richten en effectief te laten verlopen. De techniek moet je snappen, je weet de juiste vragen te stellen met als resultaat een goed advies.

En uiteraard wil je je hierin verder ontwikkelen.

Daarnaast

  • Je voelt je nauw betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen als het gaat om een leefomgeving, klimaat en energietransitie en wil daarin ook je bijdrage leveren;
  • Je doorziet de verschillende belangen van de stakeholders;
  • Je bent kritisch en zoekt naar praktische creatieve oplossingen;
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt een proactieve instelling;
  • Je bent een teamspeler, flexibel en kan goed schakelen tussen de verschillende rollen;
  • Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal en communiceert gemakkelijk en duidelijk.

Interesse? Dan willen wij met je in gesprek.

Bel of mail met Aiko Hensums (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-21573432) voor meer informatie of stuur direct je CV + motivatie en de kans is groot dat we je uitnodigen voor een kennismaking!